Samen sterker door integratie

Bpart is een sterk platform om stakeholders online te informeren en te betrekken. Maar soms is Bpart niet de beste tool for the job.

Wij weten dat: daarom zijn koppelingen met andere tools en platformen mogelijk. Zo zet je Bpart op als het centraal platform naar jouw burgers of belanghebbenden, met integratie van (bijvoorbeeld)

  • vrijwilligersmatching
  • lokale handel
  • externe studies of bureaus
  • de website van je organisatie
  • ...

Integratie met externe platformen

Gebruik jij achter de schermen verschillende tools zoals een bevragings- of enquêtetool, een vrijwilligersplatform, een platform voor lokale handel of nog iets anders? Of organiseert een overkoepelende overheid of organisatie een inspraaktraject dat ook relevant is voor jouw website bezoekers?

Met Bpart koppel je eenvoudig al je platformen en initiatieven: zo breng je één geïntegreerd verhaal naar jouw burger of doelgroep!

Integratie via APIs

Bpart bestaat uit een ecosysteem van software modules. Dankzij APIs koppelen we de Bpart modules aan andere tools en platformen, wanneer zinvol.

Integratie met maatwerk

Soms bestaan er geen standaard platformen voor een specifieke uitdaging of context. Dan gaan wij, al dan niet samen met partners, samen rond de tafel zitten voor een traject op maat. We gebruiken de standaard modules die zinvol zijn, en tekenen samen verdere innovaties of aanpassingen uit.