Samen gaan we voor impact

We ontwikkelen applicaties met maatschappelijke impact. En aangezien software maar zo goed is als de beschikbare kennis van de gebruiker, staan wij jou steeds bij om het meeste uit onze applicaties te halen. Voor minder doen we het niet.

Enkel onze tools nodig? Dat kan.

Heb jij al heel wat ervaring met participatie of online platformen? Dan kan je dankzij onze opleidingen, support en help center zelfstandig aan de slag.

Samen snel van start. Dat Kan.

Even wat handen te kort? Een onverwacht project? Een sneller-dan-voorziene timing?

Onze Bpart experten helpen je graag een handje bij de operationele opzet van je platformen, zodat jij je kan focussen op de inhoud!

Samen snel van start. Dat Kan.

Begeleiding van strategische partners

Je proces scherp stellen of je stakeholders in kaart brengen?

Inspraak, of specifiek digitale inspraak, embedden in de strategische werking van je organisatie?

Bpart werkt in Vlaanderen samen met strategische partners die jou helpen om de meeste impact uit ons platform te halen.

Strategische partner en houder van de VERA raamovereenkomst voor participatie

Tree company is een innovatiebureau voor online democratie. In Vlaanderen is Tree company onze strategische partner voor het online participatieplatform.

Tree company helpt organisaties om burgers online te informeren en te betrekken bij het beleid. Dit zowel bij lokale besturen als social- en non-profit.

Dankzij onze strategische samenwerking creëren we het meeste impact: de begeleiding en maatwerk van Tree company en ons straf Bpart platform!

Strategische partner en houder van de c-smart raamovereenkomst

Indiville is een collectief voor onderzoek en advies over maatschappij, politiek en media. Zij helpen jou met (wetenschappelijke) bevragingen en kwalitatief onderzoek.

Strategische partner voor burgerpanels

Bpact geeft iedereen een stem via een uniek online panel. Bpact helpt jou om meer burgers te bereiken en hun stem te horen.

Strategische partner voor proces-begeleiding

Via co-creatie helpt Levuur je maatschappelijke vraagstukken te beantwoorden. Ze begeleiden complexe veranderprocessen die impact hebben op onze toekomst.

Snel van start dankzij raamovereenkomsten

Dankzij onze partners is Bpart lid van verschillende raamovereenkomsten. Contacteer ons en ontdek hoe jij snel, zonder marktbevraging en via vastgelegde tarieven kan starten!