Online Participatie met het Bpart platform

Informeer en betrek inwoners, leden of belanghebbenden online

Previous
Next

Transparant informeren

Informeer deelnemers en bezoekers

Plan en publiceer nieuws, veelgestelde vragen, projecten of updates ... en geef eenvoudig inzicht in het proces via een interactieve tijdlijn.

Het is jouw platform

Integreer je digitale huisstijl tot in detail en publiceer projecten op een URL naar keuze: het is immers jouw platform.

Zet in de kijker wat jij wil

Help bezoekers naar de juiste plaats dankzij een volledig aanpasbare structuur en zet belangrijke zaken in de kijker met verschillende call-to-actions, afbeeldingen of videos.

Raadplegen en Meebeslissen

Consulteer en win advies in

Ga op zoek naar ideeën of draagvlak rond voorafbepaalde projecten of geef ruimte voor bottom-op initiatieven. Publiceer plannen, schetsen of voorstellen en ga op zoek naar feedback en meningen.

Bepaal het online mandaat

Stel de juiste vraag en bepaal het niveau van inspraak. Informeren, betrekken of mee-beslissen: Bpart is uiterst flexibel en ondersteunt jouw project, niet andersom!

Stemming en private projecten

Soms wil je niet dat iedereen zomaar kan meedoen: scherm projecten af voor een project- of expertengroep, of koppel een stemming aan gecontroleerde registratie (ledennummer, rijksregisternummer ...).

Previous
Next
Previous
Next

Een kwaliteitsvol online debat

Modereer je online debat

Onze innovatieve moderatie applicatie laat je toe het online debat op je platform te modereren. Dankzij een intelligent feedback systeem voorzien wij jou van ondersteuning, terwijl jij eenvoudig terugkoppelt naar de deelnemers!

Analyseer wat je community je vertelt

Begrijp wat je deelnemers je trachten te vertellen dankzij onze coding en analyse tool. Dankzij de ondersteuning van artificiële intelligentie, zorgen we er samen voor dat je de juiste beslissingen kan nemen!

Je eigen data analyseren?

Wist je dat ... je de content coding & moderatie module ook losstaand kan gebruiken? Codeer je eigen data, laat je helpen door artificiële intelligentie of koppel deze module via een API met je eigen front-end omgeving!

Interactieve kaarten

Koppel informatie en interactie aan locaties dankzij de kaarten-module. Ga eenvoudig aan de slag met zones, ontwerpplannen, actiekaarten ... en veel meer!

Previous
Next

Maar dat niet alleen ...

On- en offline participatie

Beheer een kalender, publiceer verslagen van offline events en importeer offline bijdagen op jouw online platform.

Snel van start met templates

Elk project vereist maatwerk en specifieke inhoud. Maar dat betekent niet dat elk project van nul dient te starten. We ontwikkelen verschillende sjablonen om snel aan de slag te gaan, zodat jij je kan concentreren op de zaken waar jouw project het verschil maakt.

Samen sterker door integratie

Maar soms is Bpart niet de beste "tool for the job". Daarom zijn koppelingen met andere tools mogelijk. Zo kan je sterke tools combineren met een duidelijk overzicht voor je deelnemers!

Ondersteuning en partners

Met Bpart kan je heel flexibel, snel en zelfstandig aan de slag. Maar je staat er niet alleen voor. Bpart is partner van een sterk netwerk voor participatie en onderzoek, dat voor jou klaar staat.

Klaar om te starten met Bpart?

Enkele details over het participatieplatform

Steeds in ontwikkeling

We staan niet stil, en dankzij onze manier van werken (SAAS) heb jij steeds toegang tot de meest recente versie met alle (nieuwe) features.

Overal op alle toestellen

Computer, tablet of smartphone? Thuis, op kantoor of on-the-go? Bpart is een web-applicatie die overal en snel werkt.

Het is jouw platform

Niet gewoon een logo, maar een uitgebreide implementatie van jouw digitale look & feel en een implementatie op jouw URL.

Een ecosysteem van apps

Bpart staat niet op zichzelf. Dankzij een ecosysteem van applicaties en APIs, plug je Bpart in in jouw (digitale) werking.

Samen Starten

Je start niet alleen: voor elk project voorzien we een opstarttraject op maat, zodat jij het meeste haalt uit onze tools.

Bereikbare ondersteuning

Steeds en snel toegang tot een help center én gemotiveerde collega's die samen met jou het verschil willen maken.

Klaar om te starten?

Heb jij een idee of een concreet project? Dan geven we dat samen vorm in vier eenvoudige stappen.

Ontwerp

Geef je traject vorm: stel inhoudelijke doelen en boodschap scherp.

Opzet

Zet je Bpart modules op: samen bekijken we welke modules zinvol zijn voor jou.

Lancering

Informeer en engageer: bereik je doelgroep met je online platform.

Impact

Een constructief debat met impact voor jouw organisatie!

Bpart in de praktijk